Mbah So Panikem Mertua Bp Simin Prambudi : Sedo


Inna lillahi wa inna ilaihi roji’un

Sampun kapundhut wangsul wonten ngersanipun Allah SWT  panjenenganipun mabh So-Panikem mertua bapak Simin Prambudi kepala dusun Singkar II,rikolo dinten Kamis tanggal 24 Januari 2013 kirang langkung jam 10.30 WIB kanthi yuswo 95 tahun.Jenazaipun mbah So Panikem sampun dipun makamaken wonten ing pakuburan Karang kari dinten puniko  jam 15.30 WIB.

Mugi sedoyo dosanipun dipun apunten dining Allah SWT ,keluarga ingkang dipun tilar dipun paringi kesabaran lan ketabahan.Amien

Tentang wareng

desaku
Pos ini dipublikasikan di Berita Keluarga. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s