Bapak Padmo Kasiyo Wareng III, Sedo


Inna lillahi wa inna illaihi rojiun

Sampum kapundhut wangsuul wonten ngersanipun Allah SWT, panjenenganipun bapak Padmo Kasiyo ingkang pidalem wonten Wareng III ( masjid Al-Fatah ) rikolo dinten Jum’at tanggal 3 Januari 2013 M kirang langkung jam 18.30 WIB.Panjenenganipun kapundhut wangsul wonten ngersanipun Allah SWT kanthi yuswo 85 tahun.

Jenazahipun almarhum bapak Padmo Kasiyo sampun dipun makamaken wonten ing pakuburan Wareng  dinten Jum’at  3 Januari 2013  jam 09.00 WIB. Mugi sedoyo dosanipun dipun apunten lan amal kesaenanipun dipun tampi dining Allah SWT.Perlu dipun wuningani bilih panjenenganipun ingkang mewakafaken sitinipun kagem masjid Al-Fatah Wareng III.

Tentang wareng

desaku
Pos ini dipublikasikan di Berita Keluarga. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s