Mbah Krama Kardi dari Singkar I Sedo


Inna lillahi wa inna ilaihi roji’un
Sampun kapundhut wangsul panjeneganipun bapak Kromokardi ingkang pidalem wonten ing dusun Singkar I ,Kapundut wangsulrikolo dinten Minggu kirang langkung jam setegah sewelas ndalu kanthi yuswo 85 tahun.
Jenahipun almarhum bapak Kromokardi dipun makamaken dinten Senin 23 Januari 2012 kirang langkung jam 11.00 WIB wonten ing pemakaman ageng Wareng.
Mugi-mugi almarhum bapak Kromokardi dipun amputen sedoyo dosanipun rikolo gesang wonten ing alam ndonyo,keluarga ingkang dipun tilar dipun paringi ketabahan lan kesabaran..amien

Tentang wareng

desaku
Pos ini dipublikasikan di Berita Keluarga. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s