Mbah Kerto Pawiro Sini:Sedo


Inna lillahi wa inna ilaihi roji’un

Sampun kapundut wangsul wonten ngersanipun Allah SWT panjenenganipun mbah Kerto Pawiro alias Sini ingkang pidalem wonten ing padukuhan Singkar I.Kapundhut wangsul wonten ngersanipun Allah SWT kolo dinden Seloso tanggal 31 Mei 2011 kirang langkung jam 19.00 WIB.

Dene jenazahipun mbok Kerto Pawiro Sini sampun dipun makamaken dinten Rabu 1 Juni 2011 jam 10.00 WIB wonten ing pemakaman Karang kari Singkar II.

Almarhuman Mbah Kerto Pawiro Sini nilar putro 6,putu 30 buyut 40 canggah 6.

Mugi-mugi dosa lan kesalahanipun dipun ampunten dening Allah SWT ,amal sholehipun dipun tampi dening Allah SWT keluarga ingkang dipun tinggal dipun paringi ketabahan lan kesabaran.

Tentang wareng

desaku
Pos ini dipublikasikan di Berita Keluarga. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s