Mbok Karsiyem Wareng I Sedo


 

Inna lillahi wa inna ilaihi roji’un Sampun kapundhut wangsul wonten ngersanipun Alloh SWT panjeneganipun mbok Karsiyen ingkang pidalem wonten padukuhan Wareng I. Kapundhut wangsul wonten ngersanipun Alloh SWT rikolo dinten Senin tanggal 27 Desember 2010 kirang langkung jam 24.00WIB. Almarhumah mbok Karsiyem kapundhut wangsul wonten ngarsanipun Alloh SWT kanthi yuswo kirang langkung 55 tahun.

Dene jenazahipun almarhumah mbok Karsiyem dipun sareaken wonten ing pemakaman ageng Wareng rikolo dinten Seloso tanggal 28 Desember 2010 antawis jam 11.00 WIB.

Makaten pawartos lelayu puniko mugi ndadosno pamrikso dumateng sedoyo sanak kadang tonggo tepaleh khususipun ing desa Wareng lan pundi kemawon umumipun.Mugi keluargi dipun paringi kesabaran lan ketabahan.Lan almarhum mbok Karsiyem dipunapunten sedoyo dosa lan kesalahipun.

Tentang wareng

desaku
Pos ini dipublikasikan di Berita Keluarga. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s