Bapak Woto Taruno ( Wito Samingan ) Wareng II: Sedo


Assalamu ‘alaikum wr wb

Inna lillahi wa inna ilaihi ro ji’un

Sampun kapundhut wangsul wontwn ngersanipun Alloh SWT panjenganipun bapak Wito Taruno ( Wito Samingan ) ingkang pidalem wonten ing Wareng II,rikolo dinten Jum’at tanggal 17 September 2010 antawis jam 06.00 WIB kanthi yuswo kirang langkung 80 tahun.

Dene pangruktinipun jenazah almarhum bapak Wito Samingan badhe dipun makamaken wonten ing pakuburan ageng wareng dinten Jum’at 17 September 2010 watawis jam 11.00 WIB .

Makaten pawartos lelayu saking keluargi ing Wareng, mugi almarhum dipun apunten sedoyo dosanipun lan dipun panggenaken murwat kaliyan amal kesaenanipun,keluargo ingkang dipun tilar dipun paringi ketabahan lan kesabaran.Amien

Wassalamu ‘alaikum wr wb

Tentang wareng

desaku
Pos ini dipublikasikan di Berita Keluarga. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s